Information för Företag

Är Ni ett företag, behandlingshem, skola eller liknande och behöver hjälp med att söka av utrymmen efter t ex narkotika? 
Då är Vi företaget för Er.

Vi arbetar under sekretess!

Våra hundar kan idag söka ett stort antal preparat. De är därför utbildade att markera olika preparat i samma rum, vilket effektiviserar tiden och arbetet i stort.

Har Ni som kund önskemål om ett avsök på ett speciellt preparat, som för våra hundar skulle vara nytt, ser vi inte några hinder att presentera det preparatet för våra hundar. Det ökar bara våra möjligheter i förebyggandet mot droger.

Vi arbetar med ambitionen att kunden, beställaren och de boende ska känna sig lugna och trygga när vi kommer, och stannar gärna kvar och låter de boende ställa frågor och hälsa på våra hundar.
Låter detta intressant, kommer vi gärna för ett personligt möte där vi kan diskutera behovet Ni har, samtidigt som Ni får träffa oss hundförare och de hundar som kommer arbeta i era byggnader.

Referenser Finns.

Omdöme från ett av behandlingshemmen:

Hundförare och hundar var försiktiga, nogranna, ödmjuka och vänliga. Inga negativa reaktioner från klienter eller personal.  Ett trevligt samarbete i strävan för ett drogfritt och tryggt behandlingshem. Vi ger hundar och hundförare de bästa rekommendationer och ser fram emot nästa möte.

 

Vi använder oss av kontaminerade pads när vi tränar.

Företaget innehar F-skatt

 

Kontakta oss

Om Ni har frågor eller vill komma i kontakt med oss, kan Ni skicka ett mail från detta formuläret.