KURSBESKRIVNING

 Nose Work grund:

 Intresserad av att aktivera dig och din hund med Nose Work?

 Startdatum:  11/8 kl 10-13

 Jag är:

Linda Sjöwall, Nordic K9 Search och är certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare inom SNWK.

 Kursupplägg:

I höst tänkte vi prova ett annat upplägg på våra kurser, vi ses vid färre tillfällen men längre tid per tillfälle. Främst för att upplever att de flesta har svårt att binda upp sig till flera tiullfällen på rad.

Vi kommer lära hunden doften, samt gå igenom och prova de fyra olika delarna som ingår på tävling, samt regler mm.

 2 tillfällen ca 3h/gång kostar 1500 kr. Gruppen består av ca 6 deltagare.

Anmäl 

Valpkurs:

Riktar sig till dig med valp från 15 v upp till 6 månader. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på med valpen, allt från ledarskap till inlärning.

Tillfällen: 2 a´ 3 h

Kursavgift: 1300.-

Anmäl

 

Fortsättningskurs 2 Nose Work  

Startdatum: 

På fortsättningskurs 2 arbetar vi vidare med eukalyptus samt lägger på nästa doft och störningsdofter, fortsätter lär oss läsa hunden i sökarbetet samt markering av doft. För att gå den här kursen vill vi att hunden ska kunna doften eukalyptus, i övrigt är det antalet tillfällen och kursavgift samma som ovan. 

 

Frågor?

Maila: nordick9search@hotmail.com

 

Presentation:
Vi som håller kurs heter Linda och Freddan och driver Nordic K9 Search i Örsundsbro. Vi har arbetat med hund på heltid sedan 2013.
På gården har vi ett litet dagis och pensionat. I familjen finns 5 hundar som vi tränar och tävlar med, samt söker preparat på behandlingshem och skolor.
Senaste tillskottet i skaran är Ayo och är en Malinois och även han ska få arbeta i företaget när hon blir stor😊.
Vi älskar att få dela med oss av vår kunskap och erfarenheter inom hundträningen, framför allt så tycker vi att det ska vara roligt att ha hund. Ledarskapet är viktigt, likaså positiv inlärning och belöning vilket inte utesluter att det skall finnas ramar och regler. Det var en kort sammanfattning om oss, mer finns att läsa på hemsidan.

 

ÖPPEN TRÄNING

Öppen träning/klippkort i Örsundsbro och Börje (Uppsala)

Från och med 19/1-17 kl. 11-12.30 erbjuder vi öppen träning söndagar, dagtid torsdagar samt specialsök/nosework torsdagar 18-20. Där kan du träna vad du vill men samtidigt ha tillgång till instruktör. Vi kommer vara max 8 deltagare, anmälan görs på FB.

I Börje utanför Uppsala kommer vi vara några gånger i månaden, anmälan görs i evenemanget på FB-sidan.

I samband med detta kommer vi erbjuda klippkort för 1300.- då kan man komma de gånger man har tid och låser inte upp sig för mycket.  Kortet gäller ett år från det datum du köper kortet. 

Mer information om detta hittar du under fliken "klippkort". 

Enstaka träningar kostar 150.- förfrågan görs via pm på NK9S fbsida, har man klippkort har man förtur.

NYHET!!!

Nu kan du köpa klippkort för specialsöksträning som kommer hållas på torsdagar 18-20 inga förkunskaper krävs, samt torsdagar under dagtid. (träning på dagtid torsdagar återupptas under våren)